Call Now:(973) 834-8457

Komente nga klientët

 • ★★★★★

  “Jurist i mirë”

  Charles Banushi
 • ★★★★★

  “Avokati i shkëlqyeshëm për të punësuar ai u kujdes për shlyerjen time për një çmim shumë të arsyeshëm ai ishte i shpejtë efikas, shumë i sinqertë dhe i lehtë për të punuar me të. Ai u referua tek unë nga një anëtar i familjes, kushdo që kërkon një avokat të mirë që është i sinqertë dhe i besueshëm, unë do të rekomandoja Camili & Capo.”

  Josephen “Thod” Moslieha
 • ★★★★★

  “Camili bëri shlyerjen time për një rast shumë të rëndë që mendova se do të ishte e pamundur të shlyhej. E gjithë familja ime përdor camili ai është shumë profesionist dhe i sjellshëm çmimet e tij janë shumë të drejta dhe shumë të lehta për t'u punuar. Nëse nuk do të ishte për Camili, unë do të mbërthehesha me një F të madh në rekordin tim duke e bërë shumë të vështirë kërkimin e punësimit, për fat të mirë jam i vetëpunësuar. Nëse dikush ka nevojë për një avokat të ndershëm, ky është njeriu juaj.”

  Yous Moose
 • ★★★★★

  “Për herë të parë duke përdorur këtë studio ligjore, dhe kam punuar me z. Camili, për shkeljen time të trafikut. Ai nuk është vetëm një avokat me përvojë, por ka qenë edhe prokuror. Prandaj, ai di të të mbrojë mirë. Do të jetë detyra ime tani e tutje.”

  MMM N
 • ★★★★★

  “E përdora këtë studio ligjore për shlyerje. Z. Camili ishte shumë i ditur për të gjithë procesin. Sapo e mbajta, ai plotësoi dokumentet dhe e depozitoi. Ai gjeti gjithashtu regjistrime të tjera për të cilat unë nuk dija që duheshin fshirë. Ai më tha se sa kohë do të merrte. Sa herë që kishte një vonesë me përfundimin e procesit nga shteti, ai më shpjegoi pse kishte një vonesë dhe sa kohë do të zgjaste. Pasi u fshi, ai më dërgoi me email gjithçka që kisha nevojë. Jam shumë i kënaqur me shërbimin që kam marrë.”

  Hasan Mahmood
 • ★★★★★

  “KC. Është një avokat i mrekullueshëm. Ai është profesionist dhe e njeh ligjin e tij. Ai më ndihmoi kur kisha nevojë dhe më dha rezultatin më të mirë. Unë do të të rekomandoja.”

  Phil Boyko
 • ★★★★★

  “Stafi & Avokati ishin shumë të dobishëm nga çdo detaj nga fillimi deri në fund. Për të mos përmendur edhe paralegalin e tyre. Nuk mund të kërkoja një avokat më të mirë.”

  Ely Urgiles
 • ★★★★★

  “Z. K. Camili avokat i madh dhe shumë profesionist. Të gjitha rastet u pushuan dhe komunikimi i madh me të dhe stafin e tij. Unë do t'i rekomandoja atij 5 yje.”

  Makaela Diaz
 • ★★★★★

  “U prezantua me KC dhe Joe nga një mik i mirë - nga takimi ynë i parë, ata ishin profesionistë, të përzemërt dhe plotësisht të angazhuar në adresimin e çështjeve tona - dhe gjatë procesit ata na mbajtën të përditësuar gjatë gjithë kohës dhe e bënë një situatë të vështirë të menaxhueshme - faleminderit!!”

  Patrick Gilmore
 • ★★★★★

  “KC është kuptimi i vërtetë i një mrekullibërësi, profesionalizmi dhe përkushtimi i tij për klientët e tij shkon përtej çdo pritshmërie.. ai është me të vërtetë dikush që bën shumë dhe në fakt i bën gjërat me rezultate më të mëdha nga sa mund të kishim imagjinuar.. me të vërtetë i bekuar që kemi qenë i rekomanduar atij, ai është një shpëtimtar i vërtetë i jetës.. shumë mirënjohës me aftësitë dhe aftësinë e tij për ta bërë të pamundurën SHUMË të mundshme FALEMINDERIT edhe një herë JENI MË I MIRI!!”

  Brenda Robles
 • ★★★★★

  “Shumë profesional, i dobishëm dhe mbështetës. Avokatët janë të aftë dhe të lidhur mirë.”

  Aziz Saad
 • ★★★★★

  “JC është një avokat fenomenal aksidentesh. Aftësia e tij për të zgjidhur çështjen time me saktësi dhe kohë të jashtëzakonshme ishte e mahnitshme. Përkushtimi i tij për rastin tim më çliroi shumë nga stresi i gjithë përvojës. I jam mirënjohës për ekspertizën dhe profesionalizmin e tij.”

  A. R.
 • ★★★★★

  “Makina ishte totale, por Joe më ndihmoi të merrja kompensimin tim. Faleminderit që e keni bërë kaq të thjeshtë.”

  Ten Chintamaneni
 • ★★★★★

  “KC më ka shpëtuar jetën! E gjeta veten në një betejë ligjore dhe pa ku të drejtohesha përpara se të telefonoja KC-në. Që në momentin që bëra atë telefonatë, e dija se isha në duart më të mira. Ai më siguroi dhe më dha një rezultat të suksesshëm. KC lufton për atë që është e drejtë dhe lufton për klientët e tij. Kjo firmë është e gatshme për të trajtuar çdo problem. Për më tepër, ato ofrojnë paqe mendore gjatë një procesi stresues dhe që duket si një proces i pamundur. Faleminderit që nuk u tërhoqët kurrë dhe që luftuat gjithmonë për klientët tuaj!!”

  Pranvera Qose
 • ★★★★★

  “Më rekomandoi Camilo & capo nga një mik dhe pas bisedës së parë me ta kuptova se bëra zgjedhjen e duhur. Komunikimi dhe profesionalizmi ishte i jashtëzakonshëm dhe më qetësuan ata ishin aty me mua hap pas hapi gjatë gjithë procesit dhe më ndihmuan të fitoja çështjen time. Unë do të rekomandoja fort firmën e tyre.”

  Anthony DiGirolamo
 • ★★★★★

  “Kjo firmë do ta bëjë punën! Shumë profesional, efikas dhe i sinqertë. Kujdes në detaje, shumë i ditur! KC më ndihmoi për disa çështje të ndryshme. Shumë i kënaqur me rezultatin e secilit!”

  Antonia Katsanos
 • ★★★★★

  “Më e mira absolute!!”

  Simona Fazliu
 • ★★★★★

  “Xho përfaqësoi djalin tim për një aksident me automjet dhe çështjen e kompensimit të punëtorëve. Ai bëri një punë të shkëlqyer dhe ne nuk mund të ishim më të lumtur me punën e tij.”

  Cassandra Lazzara
 • ★★★★★

  “U takova me disa avokatë në lidhje me aksidentin tim me makinë. Krenar dhe Xho e bënë të lehtë këtë vendim për mua. Profesionist, i ditur dhe i lehtë për t'u komunikuar. Nuk mund të isha më i lumtur me rezultatet. I rekomandoj shume keto te dyja!!”

  Justin Viterito
 • ★★★★★

  “Këta djem janë më të mirët në biznes...Nuk ka probleme këtu. Rekomandoni 100%”

  Derek Mierzwa
 • ★★★★★

  “Joe Capo është avokati më i kujdesshëm”

  Laura Francis
 • ★★★★★

  “U referova tek Camili & Capo nga një miku im i ngushtë. Që në takimin e parë, mund të them se ata ishin djemtë për të kryer punën. Më lehtësuan të gjitha shqetësimet dhe më mbanin të informuar për situatën time në çdo hap. Profesionalizëm dhe klas absolut i nivelit të lartë në çdo hap. Unë rekomandoj shërbimet e tyre në çdo mundësi që mundem. Nuk mund të gaboni duke zgjedhur këtë firmë!”

  Ian Taylor
 • ★★★★★

  “Do të kontaktoj Camili & Capo herën tjetër që do të kem nevojë për përfaqësim ligjor. Klasa e përgjithshme vepron dhe ata janë një ekip jashtëzakonisht inteligjent. 5/5”

  Joe Perkins
 • ★★★★★

  “Nuk do t'i besoja askujt përveç Camili dhe Capo për një rast aksidenti me makinë. Ata janë të vëmendshëm, të ditur dhe agresivë.”

  Rejhan Dodic
 • ★★★★★

  “Grup absolutisht i mrekullueshëm. Shumë profesional dhe efikas. Kthime të mahnitshme dhe shumë proaktive. Rekomandohet shumë.”

  Hugo Lourenco
 • ★★★★★

  “Shumë e dobishme gjatë procesit tim stresues të blerjes së shtëpisë. E bënë fllad gjithë punën ligjore. Unë patjetër do ta rekomandoja këtë studio ligjore për çdo punë juridike.”

  Xhevrije Alimi
 • ★★★★★

  “Unë jam referuar te z. Camili nga një avokat tjetër. Anëtari i familjes sime u akuzua gabimisht për akuza për sulm të rëndë të shkallës së dytë dhe ata u pushuan përfundimisht në tërësi pas gjashtë muajsh. Z. Camili dhe ekipi i tij ishin një ndihmë e madhe gjatë procesit dhe unë do të rekomandoja shumë profesionalizmin dhe përvojën e tyre për të trajtuar çdo rast. Faleminderit për gjithë ndihmën tuaj!”

  Mariusz Palen
 • ★★★★★

  “U njoha me Kc nëpërmjet një miku im të ngushtë. Hera ime e parë që kontaktova me Kc-në dhe e takova personalisht, e dija se ai ishte djali që e kryente punën dhe e bënte mirë. Gjatë gjithë procesit ai më bëri të ndihem sa më rehat dhe siguroi që etika e tij e punës është e nivelit të lartë. Kc më tronditi përtej besimit kur ishte koha e tij për të folur me gjyqtarin. Ai qëndroi në terren, nuk u tërhoq dhe luftoi deri në fund, duke na çuar drejt Fitores. Nëse mund ta vlerësoja përtej 5 yjeve, do ta vlerësoja lehtësisht. Kc është më i miri nga më të mirët dhe e rekomandoj shumë kur nevojitet.”

  Philip Jefferson
 • ★★★★★

  “KC është një avokat i mrekullueshëm! Ai mund të bëjë mrekulli! Ai është jashtëzakonisht profesionist dhe i lehtë për të folur gjithashtu. Ai gjithmonë do t'ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja me një përgjigje shumë të sinqertë.”

  Joey Sanchez
 • ★★★★★

  “Thjeshtë më i miri!!”

  Miguel Rodriguez
 • ★★★★★

  “Z. Camili është një avokat i shkëlqyeshëm i cili i trajtoi të gjitha çështjet në mënyrë profesionale. Ai ishte shumë i dobishëm dhe i përgjegjshëm ndaj të gjitha pyetjeve të mia. Shumë e lehtë për të punuar me të, do t'ia rekomandoja kujtdo.”

  Connor Hammalian
 • ★★★★★

  “E dija që Krenar ishte avokati i duhur në momentin që fola me të. Nuk besoj se dikush tjetër mund ta kishte zgjidhur situatën time ashtu siç e bëri ai. Shumë profesionist dhe i talentuar, ai e di se çfarë po bën!”

  Ibrahim Zuberi
 • ★★★★★

  “Z. Camili është padyshim një nga avokatët më të mirë përreth! Ai më ndihmoi të punoja për çështjen time që zgjati për një periudhë të gjatë muajsh dhe përfundimisht e SHËMËROI atë. Ai është jashtëzakonisht i ditur dhe shumë i aftë për ligjet në çdo çështje, civile/penale/familjare. Deri tani një nga avokatët më profesionistë me të cilët jam marrë. Z. Camili ishte përtej durimit me mua gjatë gjithë rastit tim dhe iu përgjigj çdo pyetjeje që kisha, pa marrë parasysh se në cilën orë të ditës ishte. 10/10 do të rekomandojë absolutisht për çdo çështje që keni. Ai është absolutisht i një lloji dhe më i miri!”

  Larissa Abaza
 • ★★★★★

  “KC patjetër meriton 5 yje. Unë kam pasur përvojë me disa avokatë në kohën time dhe ligji i KC Camili është padyshim më i miri për t'ju mbështetur kur bëhet fjalë për t'ju marrë atë që meritoni në një situatë. Ai nuk është vetëm profesionist dhe i zgjuar, por është edhe durimtar dhe i kuptueshëm. Një ditë u mërzita dhe u shqetësova për diçka dhe ai më tha të ssssh dhe të dëgjoj (dhe kjo nuk është diçka që e bëj lehtë lol) por e dëgjova dhe ishte gjëja më e mirë që bëra sepse në fund ia vlente shumë. atë. Ai e bëri punën e tij me integritet dhe profesionalizëm dhe do ta rekomandoja shumë. Faleminderit KC.”

  Joanne Vena
 • ★★★★★

  “Kushdo që ka nevojë për përfaqësim ligjor duhet të kontaktojë Camili Law. Ky djalë e di se çfarë po bën, në krahasim me disa "avokatë klloun" të tjerë. Ai ka durim, integritet dhe njohuri për t'ju dhënë përparësi - GJITHMONË!”

  Enver Mustafoski
 • ★★★★★

  “Ai më përfaqësoi mua në një çështje RO. Rekomandoni shumë shërbimet e tij! KC është shumë i ditur, shkon përtej dhe përtej për të ndihmuar dhe është i kujdesshëm-profesionist dhe personazh. Ai është një avokat i shkëlqyeshëm dhe do t'ia referonte kujtdo!”

  Memi Jars
 • ★★★★★

  “Ky njeri më ka ndihmuar shumë! Ndihmova shumë miq të mi të dilnin nga disa situata ngjitëse, gjithashtu logo shumë e lezetshme!”

  Valmir Lumani
 • ★★★★★

  “Z. Camili ka ndihmuar klientët e mi dhe mua në disa raste të ndryshme. Ai i ka ndihmuar klientët e mi me mbylljen e pasurive të paluajtshme. Ai më ka ndihmuar me çështjet e qiradhënësit - qiramarrësit dhe çështjet e fqinjëve komercialë. Ai është shumë i arsyeshëm dhe ndihmon për të zgjidhur gjërat. Ai është shumë personazh dhe i lehtë për të punuar me të. Ekipi i tij ka shkuar gjithmonë mbi dhe përtej për mua dhe klientët e mi. Unë do ta rekomandoja shumë firmën e tij për të gjithë.”

  Besfort Ramadani
 • ★★★★★

  “Jurist i madh”

  A. Musa
Njihuni me Ekipin
Meet-Us-MDMeet-Us-MD
© 2024 Camili & Capo, PA. All Rights Reserved.