Call Now:(973) 834-8457
Criminal Defense Hero ImageCriminal Defense Hero Image

PËRKUJTIM

"Zoti. Camili ofroi shërbim të shkëlqyer […] Unë rekomandoj shumë firmën e tij.”

slide-2slide-2

INTEGRITETI

“Kushdo që ka nevojë për përfaqësim ligjor -avokat, duhet të kontaktojë Camili & Capo. Ky djalë e di se çfarë po bën!”

PSE NA ZGJODHET NE

ISH PROKURORI LUFTON PËR TË DREJTAT TUAJA

Si ish-prokuror penal me vite përvojë në sallën e gjyqit duke trajtuar disa nga çështjet më komplekse në shtet, Krenar Camili, Esq. dhe Partneri ligjor Joseph Capo, Esq. keni përvojën dhe aftësinë për të përfaqësuar plotësisht interesat tuaja, duke përfshirë marrjen e çështjes në gjyq nëse është e nevojshme. Në këtë mënyrë, ju kurrë nuk duhet të pranoni asgjë më pak se rezultatet më të mira të mundshme në çështjen tuaj.

Programoni një konsultë falas

ISH PROKURORI LUFTON PËR TË DREJTAT TUAJA

Si ish-prokuror penal me vite përvojë në sallën e gjyqit duke trajtuar disa nga çështjet më komplekse në shtet, Krenar Camili, Esq. dhe Partneri ligjor Joseph Capo, Esq. keni përvojën dhe aftësinë për të përfaqësuar plotësisht interesat tuaja, duke përfshirë marrjen e çështjes në gjyq nëse është e nevojshme. Në këtë mënyrë, ju kurrë nuk duhet të pranoni asgjë më pak se rezultatet më të mira të mundshme në çështjen tuaj.

Programoni një konsultë falas

“Ky njeri më ka ndihmuar shumë! Ndihmova shumë miq të mi të dilnin nga disa situata ngjitëse, gjithashtu logo shumë e lezetshme!”

Valmir Lumani

“Kushdo që ka nevojë për përfaqësim ligjor -avokat, duhet të kontaktojë Camili & Capo. Ky djalë e di se çfarë po bën!”

Enver Mustafoski

“KC. Është një avokat i mrekullueshëm. Ai është profesionist dhe e njeh ligjin e tij. Ai më ndihmoi kur kisha nevojë dhe më dha rezultatin më të mirë. Unë do të të rekomandoja.”

Phil Boyko

Avokatë për çështjet penale në New Jersey

Avokatë për çështjet penale të fokusuar në rezultate për klientët e tyre të akuzuar për vepra në Qarkun Passaic dhe në të gjithë NJ

A jeni arrestuar dhe akuzuar për një krim në Nju Xhersi? Përballja me ndjekjen penale mund t’ju bëjë të ndjeheni i izoluar sikur i gjithë sistemi është kundër jush. Por ju nuk jeni vetëm. Një avokat i mbrojtjes penale në New Jersey nga Camili & Capo PA mund t'ju ndihmojë të të luftoni për të mbrojtur të drejtat, lirinë, reputacionin dhe të ardhmen tuaj. Lejojini avokatët me përvojë Krenar Camili dhe Joseph Capo të përdorin vitet e tyre të ekspertizës me sistemin e drejtësisë penale - duke pasur përvojë si në anën e prokurorisë ashtu edhe në anën e mbrojtjes - për të hartuar një strategji ligjore që do të ndjekë reduktimin ose rrëzimin e akuzave tuaja ose për të përfituar një pafajësi në gjyq.

Nëse liria dhe e ardhmja juaj janë në linjë në një çështje penale, ju meritoni përfaqësim ligjor agresiv që do të luftojë për aq kohë sa të jetë e nevojshme për të ndjekur rezultatin më të favorshëm për akuzat tuaja. Në Camili & Capo PA e kuptojmë se një dënim penal mund të ndikojë negativisht në jetën tuaj edhe shumë kohë pasi të keni përfunduar dënimin tuaj. Avokatët tanë të përkushtuar nuk do të lënë gur pa lëvizur në punën për të siguruar pushimin e çështjes suaj penale ose një vendim gjyqi në favorin tuaj ose për t'ju ndihmuar të ndiqni opsionet ligjore të disponueshme në sistemin e drejtësisë penale të Nju Xhersit që mund t'ju lejojnë të shmangni pasojat më shkatërruese të një dënimi për akuzat tuaja.

Kur keni nevojë për përfaqësim ligjor për të mbrojtur të drejtat dhe interesat tuaja kur përballeni me akuza penale, kontaktoni Camil & Capo PA për një vlerësim të çështjes me avokatët tanë të mbrojtjes në New Jersey, Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq., për të parë se si firma jonë mund të ndihmojë me rastin tuaj.

Camili & Capo PA mund t'ju ndihmojë me të gjitha llojet e akuzave penale

Avokatët tanë në Nju Xhersi kanë një histori të provuar të mbrojtjes me sukses të të drejtave dhe interesave të klientëve të akuzuar për vepra penale si:

  • BDI/DWI
  • Shkeljet e gjykatave komunale
  • Veprat e vjedhjes dhe vjedhjes së dyqaneve
  • Akuzat për armë
  • Akuzat për drogë
  • Sulmet
  • Dhuna në familje
  • Shkeljet e urdhrave të ndalimit
  • Krimet e të miturve…etj.

Kontaktoni Camili & Capo PA sot për të diskutuar akuzat tuaja penale në New Jersey me një avokat mbrojtës të përkushtuar nga ekipi ynë ligjor dhe mësoni më shumë se si firma jonë mund t'ju ndihmojë të mbroni lirinë, reputacionin dhe të ardhmen tuaj.

Pse të zgjidhni avokatin me përvojë të mbrojtjes penale të Nju Xhersit, Krenar Camili, Esq. Për t'ju ndihmuar të përballeni me akuzat tuaja

Kur jeni duke u përballur me ndjekje penale, nuk duhet t'ia lini rezultatin e çështjes suaj asnjë avokati tjetër. Ju keni nevojë për një avokat me ekspertizë të gjerë në sistemin e drejtësisë penale të Nju Xhersit, i cili mund t'ju ndihmojë të kuptoni plotësisht akuzat tuaja dhe pasojat me të cilat po përballeni, dhe që mund të përgatisë dhe të ndjekë strategji efektive mbrojtëse që mund të sigurojnë rezultate të favorshme në rastin tuaj. Lëreni një avokat mbrojtës nga firma jonë që të mbrojë interesin tuaj.

Avokati Krenar Camili ka ekspertizë unike në sistemin e drejtësisë penale të Nju Xhersit – përpara se të përfaqësonte klientët si avokat mbrojtës penal, ai shërbeu si ndihmës prokuror për më shumë se shtatë vjet, duke ndjekur penalisht një sërë çështjesh penale si ato që përfshijnë vrasje, vjedhje, shkeljet e drogës dhe shkeljet e armëve. Me eksperiencën e tij në prokurori, z. Camili e di se si shteti përgatit dhe ndjek penalisht rastet. Ai përdor atë njohuri të rëndësishme për të zhvilluar strategji efektive të rastit në emër të klientëve të mbrojtjes penale të Camili & Capo PA, të cilat synojnë të sfidojnë çdo aspekt të çështjes së prokurorisë. Z. Camili është gjithashtu profesor në Universitetin Felician, duke dhënë leksione për drejtësinë penale dhe teorinë ligjore.

Po kështu, avokati Joseph Capo ka përvojë të gjerë si avokat kryesor në çështje komplekse gjyqësore, duke përfshirë mbrojtjen penale, pretendimet për të drejtat civile dhe mosmarrëveshjet tregtare. Z. Capo paraqitet rregullisht në gjykatat federale, shtetërore dhe lokale në Nju Xhersi, dhe do të punojë pa u lodhur për të reduktuar ose shkarkuar akuzat tuaja dhe për të luftuar për një pafajësi në gjyq nëse është e nevojshme.

Ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë të ndiqni opsione të tjera ligjore që mund të keni, të cilat mund t'ju lejojnë të zgjidhni akuzat tuaja dhe të shmangni burgosjen ose një procesverbal dënimi. Mos ia lini lirinë dhe të ardhmen tuaj rastësisë kur përballeni me burimet e gjera të sistemit të drejtësisë penale. Një avokat i mbrojtjes penale të Nju Xhersit nga Camili & Capo, P.A. do të avokojë për ju.

Kontaktoni Camili & Capo PA për një konsultim për të mësuar se çfarë mund të bëjmë për t'ju udhëhequr në rastin tuaj

Nëse jeni arrestuar ose akuzuar për një krim ose jeni thjesht nën hetim penal në New Jersey, mos prisni të filloni të mbroni të drejtat dhe interesat tuaja. Kontaktoni Camili & Capo PA për një konsultim konfidencial me një avokat të mbrojtjes penale të New Jersey nga firma jonë për të diskutuar të drejtat tuaja ligjore dhe opsionet në rastin tuaj. Ne mund t'ju ndihmojmë të mësoni më shumë rreth asaj që firma jonë do të bëjë për të luftuar për rezultatin më të mirë të mundshëm ndaj tarifave tuaja.

Njihuni me Ekipin
Meet-Us-MDMeet-Us-MD
© 2024 Camili & Capo, PA. All Rights Reserved.