Call Now:(973) 834-8457

Avokatët për lëndime në punë në Nju Xhersi

Avokatët me përvojë të aksidenteve në punë në Totowa, NJ trajtojnë rastet e lëndimeve në vendin e punës në Qarkun Passaic, Qarkun Hudson, Qarkun Essex, Qarkun Bergen dhe në të gjithë NJ

Jeni plagosur në një aksident pune? Miliona amerikanë lëndohen çdo vit në aksidente të lidhura me punën, shumë prej të cilave janë të parandalueshme. Aksidenti në punë i Nju Xhersit, lëndimet personale dhe ligjet e kompensimit të punëtorëve mund t'ju japin të drejtën për kompensim financiar pas një aksidenti në punë. Mos harroni se pa punë nuk do të thotë pa pagesë. Një avokat i lëndimeve në punë në New Jersey në Camili & Capo, PA do të luftojë për të siguruar që të drejtat, mirëqenia dhe siguria juaj financiare të mbrohen pas një aksidenti.

Juristët e kualifikuar për lëndime në punë në New Jersey në Camili & Capo, PA trajtojnë të gjitha llojet e rasteve të lëndimeve të lidhura me punën

Avokatët tanë me përvojë të aksidenteve në vendin e punës trajtojnë një gamë të gjerë të rasteve të lëndimeve të lidhura me punën, duke përfshirë:

 • Lëndimi i shoferit komercial
 • Lëndimi i punëtorit të ndërtimit
 • Lëndimi i infermierit dhe punonjësit të spitalit
 • Ekspozimi Profesional dhe Sëmundjet
 • Dëmtimi i shoferit gjatë dorëzimit të paketës
 • Dëmtimi i policisë dhe zjarrfikësve
 • Dëmtimi i punonjësve publikë
 • Lëndime të përsëritura të lidhura me punën
 • Lëndimi i shoferit të kamionit
 • Lëndimi i punonjësit të magazinës dhe fabrikës

Sipas OSHA, ka rreth 15 vdekje të lidhura me punën në Shtetet e Bashkuara çdo ditë, dhe CDC raportoi se mbi 200,000 njerëz vriten në SHBA çdo vit në aksidente të parandalueshme, duke e bërë atë shkakun e katërt kryesor të vdekjeve në vend. Shifrat për aksidentet jofatale janë po aq alarmante, me aksidente dhe lëndime të paqëllimshme që çojnë në pothuajse 100 milionë vizita në urgjencë çdo vit.

 • Disa nga dëmtimet fizike më të zakonshme që shihen në aksidentet në vendin e punës për të cilat ne mund t'ju ndihmojmë të paraqisni një kërkesë përfshijnë:
 • Lëndimet e trurit dhe të palcës kurrizore - zakonisht shihen në aksidentet e automjeteve dhe ndërtimeve
 • Kockat e thyera dhe të thyera - zakonisht shihen në aksidentet me rrëshqitje dhe rënie dhe në mjediset e prodhimit dhe shitjes me pakicë
 • Goditje me kamzhik, kontuzionet, dëmtime nervore dhe çarje
 • Sulmet e kafshëve – zakonisht shihen në punët e dorëzimit dhe transportit në miljen e fundit
 • Dëmtimi i organeve të brendshme dhe gjakderdhja e brendshme
 • Aksidentet e objekteve dhe materialeve dhe goditjet elektrike - zakonisht shihen në prodhim dhe ndërtim
 • Djegiet termike dhe kimike
 • Mbi tendosje, lëndime të përsëritura të stresit dhe përkeqësim të lëndimeve të lidhura me punën
 • Sëmundjet e zemrës dhe goditjet në tru

Një aksident i vetëm mund t'ju kthejë mijëra dollarë dhe dëmtimet afatgjata që zhvillohen ngadalë dhe nuk diagnostikohen mund t'ju lënë përgjithmonë të paaftë për të punuar ose për të jetuar pa dhimbje. Një avokat në New Jersey për lëndimet në punë në firmën tonë mund t'ju ndihmojë të rikuperoni kompensimin për këto humbje.

Lëndimet dhe dëmtimet në vendin e punës që një avokat aksidentesh në punë në Qarkun Passaic, NJ nga firma jonë mund t'ju ndihmojë të rikuperoni

Përveç mirëqenies fizike të viktimës, një nga shqetësimet më të mëdha të klientëve tanë viktima të aksidentit është se si do të paguajnë për trajtimet mjekësore, do të fitojnë jetesën dhe do të rikuperojnë dëmet nga aksidenti në vendin e punës që pësuan dhe nuk ishte as faji i tyre.

Këtu hyn një avokat për aksidentet në punë në Qarkun Passaic, NJ në Camili & Capo, PA. Ne do të luftojmë për të siguruar që ju të kompensoheni në mënyrë të drejtë për të gjitha humbjet dhe shpenzimet tuaja të lidhura me aksidentin, duke përfshirë:

 • Shpenzimet e trajtimit mjekësor
 • Kostot e ambulancës, pajisjeve mjekësore dhe ilaçeve
 • Të ardhura të humbura
 • Dëmtimin e pronës
 • Dhimbje dhe vuajtje
 • Mundësi më të ulëta fitimi për shkak të lëndimit ose paaftësisë
 • Paralizë totale ose e pjesshme
 • Kompensimi i gabuar i vdekjes
 • Shpenzimet e funeralit, varrimit dhe/ose djegies
 • Kompensimi për humbjen e një të dashur/humbje të konsorciumit ose shoqërimit

Si mund të ndihmojë një avokat i kualifikuar për aksidentet në punë në Qarkun Passaic, NJ në -Camili & Capo, PA me rastin tuaj

Nga fillimi në fund, ne do të trajtojmë çdo aspekt të çështjes tuaj për ju. Kjo perfshin:

 • Hetimi fillestar: Ne do të hetojmë aksidentin tuaj për të përcaktuar se si ndodhi dhe pse.
 • Identifikoni palën në faj: Ky mund të jetë punëdhënësi juaj, një punëtor tjetër, një mbikëqyrës, një ekip mirëmbajtjeje, një prodhues produkti ose pjesësh, ose pronari ose operatori i një kantieri pune.
 • Përcaktoni sasinë e humbjeve tuaja: Ju duhet të përfshini vlerën e vlerësuar të humbjeve tuaja së bashku me pretendimin tuaj për dëmtim personal. Mund të kërkohet dëshmi mjekësore e ekspertëve për të vlerësuar me saktësi koston afatgjatë në dollarë të lëndimeve tuaja.
 • Mblidhni prova: Pa prova bindëse, mund të mos keni asnjë rast. Ne do të intervistojmë dëshmitarët, do të mbledhim regjistrat e punës dhe raportet e sigurisë në vendin e punës për të kuptuar më mirë aksidentin tuaj dhe për të luftuar çështjen tuaj për ju.
 • Ju përfaqësojmë: Ne do t'ju përfaqësojmë në negociata dhe takime me punëdhënësin tuaj, siguruesin e kompensimit të punëtorëve të punëdhënësit tuaj dhe në gjykatë nëse çështja juaj shkon në gjyq.

Ju mund të pësoni një aksident në vendin e punës dhe të skualifikoheni nga kompensimi i punëtorëve nëse siguruesi ose punëdhënësi juaj ka prova që neglizhenca juaj e ka shkaktuar aksidentin tuaj. Ne mund të ndihmojmë në situata të tilla dhe do të punojmë për të mbledhur provat e nevojshme për të pastruar emrin tuaj dhe për të mbështetur kërkesën tuaj për kompensim nga punëdhënësi juaj.

Kontaktoni sot një avokat të përkushtuar për lëndimet në punë në New Jersey

Ne ofrojmë konsultime falas për çështjet në mënyrë që ju të dini se çfarë të prisni në çdo hap të procesit ligjor dhe ne nuk paguhemi nëse nuk fitoni një shlyerje ose pagesë. Trajtimi i ndërlikimeve të rasteve të lëndimeve personale dhe ballafaqimi me siguruesit, spitalet dhe madje edhe punëdhënësin tuaj kur keni një pretendim të vazhdueshëm për dëmtim dhe jeni të lënduar ose kujdeseni për një të dëmtuar mund të jetë i vështirë. Ne jemi këtu për të ndihmuar, prandaj na lejoni të trajtojmë të gjitha aspektet administrative dhe ligjore të çështjes suaj. Na kontaktoni sot për të filluar me një hetim rasti dhe ne mund të paraqesim një kërkesë sigurimi për ju bazuar në meritat e rastit tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh rreth ligjit të Nju Xhersit për dëmtimet në punë

Njihuni me Ekipin
Meet-Us-MDMeet-Us-MD
© 2024 Camili & Capo, PA. All Rights Reserved.