Call Now:(973) 834-8457

Avokatët e aksidenteve me Uber në Nju Xhersi

Avokatët për lëndimet nga aksidentet me Uber në Totowa, NJ punojnë pa u lodhur në emër të viktimave të aksidenteve në udhëtime të përbashkëta në Passaic County, Hudson County, Essex County, Bergen County dhe në të gjithë NJ

Vitet e fundit, kompanitë e rideshare(Udhëtime të përbashkëta) si Uber janë bërë shumë të popullarizuara, duke ju mundësuar avantazhet siç janë transporti i sigurtë dhe çmimi i arsyeshëm. Megjithatë, rritja e popullaritetit të Uber ka nënkuptuar gjithashtu një rritje të numrit të automjeteve në rrugë që lëvizin për shërbim, dhe rrjedhimisht një rrezik në rritje të aksidenteve të automjeteve motorike që përfshijnë edhe automjetet Uber. Për fat të mirë, ligjet e reja kanë hyrë në fuqi që sigurojnë që Uber të pranojë përgjegjësinë për aksidentet e shkaktuara ose që përfshijnë automjetet e tyre që rezultojnë në lëndime dhe dëmtime të pasagjerëve në një automjet Uber. Megjithatë, nëse jeni lënduar në një Uber ose në një aksident të shkaktuar nga një automjet Uber, mund të përballeni ende me vështirësi dhe pengesa të konsiderueshme në marrjen e kompensimit që meritoni. Lërini avokatët me përvojë të aksidenteve me Uber në New Jersey, Camili & Capo, PA të luftojnë në emrin tuaj për të siguruar një rikuperim financiar për lëndimet dhe dëmet tuaja nga Uber dhe ata që janë përgjegjës për aksidentin që shkaktoi lëndimet tuaja.

Merrni këshilla falas nga një avokat me përvojë në aksidentet e automjeteve motorike. Gjithçka që duhet të bëni është të telefononi (973) 834-8457 ose të plotësoni formularin tonë falas të vlerësimit të rastit.

Kontaktoni Camili & Capo, PA sot për një rishikim falas të rastit për të mësuar më shumë se si një avokat i kualifikuar i lëndimeve personale nga firma jonë mund t'ju ndihmojë të rikuperoni kompensimin financiar që ju nevojitet dhe meritoni pasi të keni pësuar lëndime ose dëmtime pronësore në një aksident me Uber .

Si i kompenson Uber viktimat e aksidenteve të dëmtuara

Ligji i Nju Xhersit kërkon që kompanitë si Uber të ofrojnë sigurim në rast se një automjet I tyre përfshihet në një aksident. Disponueshmëria e sigurimit varet nga ajo që shoferi dhe automjeti i Uber bëjnë në momentin e aksidentit:

 • Shoferi nuk është i regjistruar në aplikacionin celular Uber: Nëse shoferi nuk është në aplikacionin celular Uber kur ndodh një aksident, atëherë shoferi nuk konsiderohet se po drejton për Uber në momentin e aksidentit. Në atë rast, mbulimi i sigurimit personal ose komercial të automjetit të shoferit zbatohet si mbulimi i vetëm i sigurimit i disponueshëm për një aksident.
 • Shoferi është identifikuar në aplikacionin celular dhe është në pritje të një kërkese udhëtimi: Mbulimi i përgjegjësisë për dëmtime/vdekje prej të paktën 50,000 dollarë për person, 100,000 dollarë për incident, mbulim i përgjegjësisë për dëmtimin e pronës prej të paktën 25,000 dollarë për aksident dhe mbulim i mbrojtjes nga lëndimet personale dhe i pasiguruar/nënsiguruar mbulimi i shoferit siç kërkohet ndryshe me ligj.
 • Shoferi ka pranuar një kërkesë udhëtimi dhe po udhëton për të marrë një pasagjer, ose ka një pasagjer në automjet: Të paktën 1.5 milion dollarë në mbulim të përgjegjësisë dhe të paktën 1.5 milion dollarë në mbulim të shoferit të pasiguruar / të nënsiguruar, së bashku me 10,000 dollarë në mbulimin e pagesave mjekësore parësore për shoferin.
 • Kur një shofer Uber shkakton një aksident, shoferi dhe Uber nuk mund të rrisin "pragun verbal" ndaj një viktime të dëmtuar në aksident që kërkon kompensim për dhimbjen dhe vuajtjet ose cilësinë e humbur të jetës.

Kur një shofer Uber shkakton një aksident, shoferi dhe Uber nuk mund të rrisin "pragun verbal" ndaj një viktime të aksidentit të dëmtuar që kërkon kompensim për dhimbjen dhe vuajtjet ose cilësinë e humbur të jetës.

 • ★★★★★

  "Zoti. Camili ofroi shërbim të shkëlqyer […] Unë rekomandoj shumë firmën e tij.”

  Hatije Kazaferi
 • ★★★★★

  “Kushdo që ka nevojë për përfaqësim ligjor -avokat, duhet të kontaktojë Camili & Capo. Ky djalë e di se çfarë po bën!”

  Enver Mustafoski
 • ★★★★★

  “Ekipi i tij ka bërë gjithçka për mua dhe klientët e mi. Unë do ta rekomandoja shumë firmën e tij për të gjithë.”

  Besfort Ramadani

Avokatët e përkushtuar për aksidentin Uber në New Jersey nga Camili & Capo, PA do të ndjekin në mënyrë agresive kompensimin financiar dhe përgjegjësinë në rastin tuaj të aksidentit me Uber

Edhe pse Uber kërkohet të sigurojë mbulim sigurimi për dëmtimet e shkaktuara nga aksidentet që përfshijnë automjetet e saj, viktimat e aksidenteve me Uber ende mund të përballen me një luftë për të marrë kompensim të drejtë dhe të plotë për dëmtimet dhe dëmet e tyre. Uber dhe ofruesit e saj të sigurimeve mund të përpiqen të argumentojnë se mbulimi i sigurimit nuk zbatohet për aksidentin, ose se dëmtimet dhe humbjet e një viktimë të aksidentit nuk janë aq të gjera sa pretendohet.

 • 88T $
  LËNDIMI NË PUNË
 • 35T $
  Aksidentet e rrëshqitjes dhe rënies
 • 20T $
  Aksidentet automobilistike

Pasi të keni qenë në një aksident me Uber, lëreni Camili & Capo, PA të fillojnë punën duke luftuar për të drejtat dhe interesat tuaja. Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. mund t'ju ndihmojnë të siguroni një rikuperim financiar në rastin tuaj duke:

 • Rishikuar provat nga aksidenti për të ndërtuar rastin tuaj për të treguar se si ndodhi aksidenti dhe lëndimet tuaja
 • Identifikuar palët që mund të mbahen përgjegjës për lëndimet dhe dëmet tuaja
 • Duke paraqitur kërkesat me siguruesit dhe negociimin e fuqishëm për një zgjidhje që ju paguan çdo qindarkë që meritoni
 • Duke refuzuar ofertat e marrëveshjes së shoqërisë së sigurimit që nuk ju kompensojnë plotësisht për humbjet tuaja, dhe dërgimi i çështjes tuaj në gjykatë nëse është e nevojshme

Palët përgjegjëse për lëndimet dhe dëmet tuaja kanë rregullues dhe avokatë mbrojtës që luftojnë për të kufizuar kompensimin tuaj. Ju meritoni përfaqësim ligjor nga avokatë të kualifikuar të aksidenteve në New Jersey Uber, të cilët do të luftojnë për të mbrojtur të drejtat dhe interesat tuaja dhe që kanë ekspertizën dhe besimin për të ndjekur kërkesën tuaj aq sa është e nevojshme, duke përfshirë të gjithë rrugën deri në gjyq, për të siguruar që ju të merrni rezultatin ju e meritoni ne rastin tuaj.

Zbuloni sa vlen çështja juaj - Telefononi (973) 834-8457 ose plotësoni formularin tonë të vlerësimit të rastit falas.

Telefononi ose kontaktoni Camili & Capo, PA për një konsultim falas me avokatë me reputacion në New Jersey për Aksidentet me Uber për të mësuar më shumë rreth të drejtave tuaja pas një aksidenti me Uber

Nëse jeni përfshirë në një aksident me një automjet Uber, mund të keni të drejta dhe mundësi t'i drejtoheni kompanisë për kompensim për dëmtimet dhe dëmet tuaja. Kontaktoni avokatët me përvojë të aksidenteve të New Jersey Uber nga Camili & Capo, PA sot për një vlerësim fillestar të rastit falas dhe pa detyrim për të diskutuar se cilat lloje të rikuperimit financiar mund të keni të drejtë.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me aksidentet me Uber në Nju Xhersi

Njihuni me Ekipin
Meet-Us-MDMeet-Us-MD
© 2024 Camili & Capo, PA. All Rights Reserved.