Call Now:(973) 834-8457

Avokati Krenar Camili

Avokati Krenar Camili, Esq. është krenare që avokon në mënyrë agresive për të drejtat ligjore të banorëve në të gjithë Nju Xhersin. Para krijimit të Camili & Capo, PA në 2021 së bashku me partnerin e tij ligjor Joseph Capo, Krenar shërbeu si Ndihmës Prokuror për më shumë se shtatë vjet. Si prokuror, z. Camili gjykoi me sukses një sërë veprash, të cilat përfshinin akuza për vrasje, grabitje me armë, vjedhje, vepra të lidhura me narkotikët dhe shkelje të armëve të zjarrit. Z. Camili u vlerësua vazhdimisht si një nga Ndihmësprokurorët më të suksesshëm në qark. Më tej, ai kreu dhe paraqiti qindra hetime para jurisë së madhe për aktakuzë. Përpara Prokurorisë, z. Camili kishte privilegjin të ishte nëpunës ligjor gjyqësor për të nderuarin Raymond A. Reddin, J.S.C. i Gjykatës së Lartë të Qarkut Passaic.

Aktualisht, z. Camili është profesor në Universitetin Felician, ku ligjëron për aspekte të ndryshme të teorisë juridike dhe drejtësisë penale. Së fundi, z. Camili shërben si këshilltar i përgjithshëm për një organizatë jofitimprurëse dhe është përgjegjës për mbrojtjen ligjore të aseteve të mbi gjashtë milionë dollarëve.

Nëse përfaqësoheni nga Krenar Camili, Esq. ai do të jetë me ju në procesin ligjor nga fillimi në fund. Zyra e tij kryesore ndodhet në 1 Lower Notch Road, Little Falls, NJ 07424, dhe ai ka zyra të tjera në dispozicion me takim në Hackensack, Newark dhe New Brunswick, New Jersey. Kontaktoni sot avokatin Camili për një konsultim falas në lidhje me çështjen tuaj dhe mësoni më shumë se si ai mund t'i vërë në punë aftësitë dhe përvojën e tij për ju.

Njihuni me Ekipin
Meet-Us-MDMeet-Us-MD