Call Now:(973) 834-8457

Avokatë për aksidentet automobilistike në New Jersey

Avokatë të përkushtuar për aksidente automobilistike në Totowa, NJ ndjekin në mënyrë agresive rastin tuaj për kompensimin e të lënduarve në aksidentet me makinë në Qarkun Passaic, Qarkun Hudson, Qarkun Essex, Qarkun Bergen dhe në të gjithë NJ.

Aksidentet me makinë mund të duken si një dukuri e përditshme derisa një ditë ta gjeni veten në një aksident. Nëse keni pësuar lëndime serioze ose dëmtime të rënda pronësore nga një aksident me makinë, kjo mund t'ju sjellë një barrë të konsiderueshme. Sidomos nëse lëndimet ju bëjnë të paaftë për të punuar dhe për të fituar të ardhurat që ju nevojiten për të paguar faturat tuaja mjekësore dhe riparimin së bashku me shpenzimet tuaja normale. Nëse jeni dëmtuar në një aksident me makinë pa fajin tuaj, ju nuk duhet të vuani pasojat financiare të lëndimeve dhe dëmeve tuaja. Ju meritoni të kërkoni kompensim dhe përgjegjësi nga ata që janë fajtorë për aksidentin. Avokatët tanë të përkushtuar në aksidentet me makina në New Jersey mund të ndihmojnë. Lejoni Camili & Capo, PA të luftojnë në emrin tuaj për t'ju siguruar burimet financiare që ju nevojiten për rikuperimin tuaj nga lëndimet e pësuara nga nga shofer të pakujdesshëm ose palët e tjera përgjegjëse.

Këshillohuni falas nga një avokat me përvojë për aksidentet me makinë. Gjithçka që duhet të bëni është të telefononi (973) 834-8457 ose të plotësoni formularin tonë falas për vlerësimit të rastit.

Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. kanë ekspertizën ligjore dhe përvojën e sallës së gjyqit për t'i shtyrë palët në faj dhe siguruesit e tyre t'ju ofrojnë kompensim të drejtë dhe të plotë për dëmin që keni pësuar. Kur ke avokatë si Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. të cilët janë të përgatitur të mbrojnë çështjen tuaj gjatë gjithë rrugës përmes gjykimit nëse është e nevojshme, kompanitë e sigurimit do ta dinë se ju nuk do të pranoni asgjë më pak se rikuperimi financiar që ju nevojitet dhe meritoni.

Kontaktoni Camili & Capo, PA për një shqyrtim të rastit falas me Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. për të diskutuar se si mund t'ju ndihmojnë të ndiqni kërkesën tuaj për aksident automobilistik dhe të merrni kompensimin financiar që ju nevojitet për rikuperimin tuaj nga lëndimet dhe dëmet tuaja.

 • ★★★★★

  "Zoti. Camili ofroi shërbim të shkëlqyer […] Unë rekomandoj shumë firmën e tij.”

  Hatije Kazaferi
 • ★★★★★

  “Kushdo që ka nevojë për përfaqësim ligjor -avokat, duhet të kontaktojë Camili & Capo. Ky djalë e di se çfarë po bën!”

  Enver Mustafoski
 • ★★★★★

  “Ekipi i tij ka bërë gjithçka për mua dhe klientët e mi. Unë do ta rekomandoja shumë firmën e tij për të gjithë.”

  Besfort Ramadani

Për çfarë mund të kompensoheni me një kërkesë për një aksident automobilistik

Nëse jeni përfshirë në një aksident automobilistik që është shkaktuar nga një shofer tjetër ose një palë tjetër fajtore, mund të keni të drejtë të rikuperoni kompensimin financiar për dëmet që ju pësoni për shkak të përplasjes. Së paku, ju mund të keni të drejtë për kompensim për dëmet tuaja ekonomike, duke përfshirë:

 • Shpenzimet e trajtimit mjekësor dhe rehabilitimit, faturat e spitalit, operacionet dhe procedurat e tjera, recetat, terapi fizike dhe shpenzime të tjera nga xhepi.
 • Rrogat e humbura dhe të ardhura tjera që keni humbur nga puna gjatë rikuperimit nga lëndimet.
 • Uljen e pagesës/rrogës, nëse lëndimet tuaja ju lënë me aftësi të kufizuara që më pas ndikojnë në aftësinë tuaj për t'u rikthyer në punë me kohë të plotë, duke bërë që të fitoni më pak të ardhura.
 • Dëmtimi i pronës, duke përfshirë kostot e riparimit ose vlerën në para të automjetit tuaj që u përfshi në aksident.

Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të keni të drejtë të kërkoni kompensim për dëmet joekonomike, të cilat mund të përfshijnë dhimbje dhe vuajtje nga lëndimet dhe trajtimet tuaja, si dhe humbjen e kënaqësisë ose cilësisë së jetës. Anëtarët e familjes suaj në familjen tuaj gjithashtu mund të kenë të drejtë të paraqesin një kërkesë për të kërkuar kompensim për humbjen e shoqërisë tuaj për shkak të lëndimeve tuaja.

 • 88T $
  LËNDIMI NË PUNË
 • 35T $
  Aksidentet e rrëshqitjes dhe rënies
 • 20T $
  Aksidentet automobilistike

Avokatët të besueshëm të aksidenteve automobilistike në New Jersey - Camili & Capo, PA do të luftojnë për të mbrojtur të drejtat dhe interesat tuaja pasi të jeni përfshirë në një aksident me makinë

Pasi të jeni lënduar në një aksident me makinë, kompanitë e sigurimeve do të përpiqen t'ju bindin të pagueni shumë më pak para sesa meritoni. Kjo është arsyeja pse ju duhet një nga avokatët tanë agresivë të aksidenteve automobilistike në New Jersey që të kujdeset për interesat tuaja dhe të sigurojë që kompensimi që merrni është rezultati më i mirë që mund të merrni në rrethanat e çështjes suaj. Ju duhet të besoni dhe të bindeni se Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. do të luftojnë për çdo qindarkë që meritoni për lëndimet dhe dëmet tuaja duke bërë:

 • Sigurimin e të gjitha provave të disponueshme nga përplasja për të qenë në gjendje të dëshmohet përfundimisht se si ndodhi aksidenti dhe të identifikojë se kush ishte përgjegjës për aksidentin.
 • Duke ndjekur në mënyrë agresive një zgjidhje të drejtë dhe të plotë nga kompanitë e sigurimit
 • Duke dërguar çështjen tuaj në gjykatë nëse kompanitë e sigurimit nuk do të japin një ofertë të drejtë zgjidhjeje
 • Duke mbrojtur me eksperiencë çështjen tuaj në gjykatë

Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. kanë përvojë të gjerë në sallën e gjyqit dhe besimin dhe aftësinë për të argumentuar çështjen tuaj para jurisë. Për shkak se kompanitë e sigurimeve e dinë se një viktimë e aksidentit të dëmtuar që përfaqësohet nga një nga avokatët tanë të aksidenteve automobilistike në Totowa, NJ me përvojë në avokati, është e përgatitur të refuzojë një ofertë të pamjaftueshme shlyerjeje, siguruesit kanë shumë më tepër gjasa të ofrojnë kompensim të plotë në mënyrë që të shmangin rrezikun shtesë dhe shpenzimet e gjyqit.

Merrni këshilla falas nga një avokat me përvojë për lëndimet personale. Gjithçka që duhet të bëni është të telefononi (973) 834-8457 ose të plotësoni formularin tonë falas të vlerësimit të rastit.

Kontaktoni Camili & Capo, PA për një rishikim të rastit falas për të mësuar se si një avokat i kualifikuar i aksidenteve automobilistike në Totowa, NJ mund të ndihmojë me çështjen tuaj

Nëse jeni lënduar në një aksident automobilistik pa fajin tuaj, ju meritoni të mbani përgjegjës shoferin tjetër fajtor për lëndimet dhe dëmet tuaja. Avokatët tanë agresivë të aksidenteve me makinë në New Jersey mund t'ju ndihmojnë të merrni rikuperimin financiar që ju nevojitet dhe meritoni. Kontaktoni Camili & Capo, PA për një konsultim falas dhe pa detyrime për të diskutuar detajet e çështjes suaj dhe për të mësuar më shumë rreth të drejtave dhe opsioneve tuaja ligjore.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me aksidentet automobilistike në New Jersey

Njihuni me Ekipin
Meet-Us-MDMeet-Us-MD