Call Now:(973) 834-8457

Për ne

Njihuni me Ekipin Ligjor Camili & Capo

Firma ligjore e Camili & Capo, PA trajton lëndimet personale, kompensimin e punëtorëve, mbrojtjen penale dhe çështjet e ligjit komunal për klientët në të gjithë Nju Xhersin. Me vendndodhjet e zyrave në Little Falls, Hackensack, Newark dhe New Brunswick, ne jemi të përkushtuar t'u shërbejmë komuniteteve në Qarkun Passaic, Bergen County, Essex County dhe Middlesex County, NJ. Reputacioni ynë në komunitet flet vetë. Ne jemi krenarë që njihemi si një firmë ligjore kryesore që është plotësisht e përkushtuar për të mbrojtur të drejtat e klientëve tanë në të gjithë shtetin.

Partnerët dhe Bashkëpronarët në Camili & Capo, PA — Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. — keni vite përvojë në sallën e gjyqit duke trajtuar disa nga çështjet më komplekse dhe ne kemi aftësinë për të përfaqësuar plotësisht interesat tuaja, duke përfshirë marrjen e çështjes tuaj në gjyq nëse është e nevojshme.

Avokatët tanë janë krenarë të japin atë që premtojmë dhe ne bëjmë përpjekje për të përfaqësuar dhe mbrojtur personalisht secilin prej klientëve tanë. Ne e kuptojmë se sa e vështirë mund të jetë lundrimi në sistemin ligjor, prandaj jemi krenarë që ofrojmë një firmë ligjore me shërbim të plotë, në mënyrë që të mund të komunikoni me një ekip ligjor që ju bën të ndiheni rehat dhe të sigurt.

Qasja jonë e përqendruar te klienti për ushtrimin e ligjit do të thotë që klientët tanë janë më shumë sesa thjesht një numër dosjesh për avokatët tanë. Ne bëjmë përpjekje për të vizituar klientët tanë në spital ose në shtëpitë e tyre pas një aksidenti ose në burg pas një arrestimi dhe do të punojmë pa u lodhur për të eksploruar të gjitha format e mundshme të kompensimit ose mbrojtjes që mund të jenë të disponueshme në rastin tuaj.

Nëse keni pësuar lëndime në një aksident ose keni një çështje penale, komunale ose të ligjit të punës, ose ndonjë çështje tjetër gjyqësore civile kudo në New Jersey, kontaktoni avokatët tanë me përvojë për të caktuar një konsultë fillestare falas sot.

Njihuni me Ekipin
Meet-Us-MDMeet-Us-MD
© 2024 Camili & Capo, PA. All Rights Reserved.