Call Now:(973) 834-8457

Juristë me përvojë gjyqësore

Përfaqësimi Strategjik

Firma jonë ligjore për lëndimet personale dhe mbrojtjen penale do të luftojë për të drejtat tuaja dhe do të mbrojë për rimëkëmbjen tuaj.

Ne mund te te ndihmojme.

Mos u vendos vetëm për ndonjë përfaqësim ligjor

Pësimi i një lëndimi për shkak të neglizhencës së dikujt tjetër mund të jetë një përvojë që të ndryshon jetën, ashtu si përballja me akuza penale mund të rrezikojë të ardhmen tuaj. Në të dyja rastet, ju keni të drejtën e përfaqësimit ligjor të nivelit të lartë për të lundruar në këto kohë sfiduese. Në Camili & Capo, PA, avokatët tanë sjellin në tryezë një përvojë të pasur ligjore dhe aftësi në sallën e gjyqit si në çështjet e dëmtimit personal ashtu edhe në çështjet e mbrojtjes penale. Ne jemi të përkushtuar të mbrojmë me zell të drejtat tuaja, pavarësisht nëse kërkoni kompensim për dëmtimet e shkaktuara mbi ju ose synoni të siguroni rezultatin më të mirë të mundshëm në çështjen tuaj penale.

Programoni konsultën tuaj falas sot
attorneysattorneys

Mos u vendos vetëm për ndonjë përfaqësim ligjor

Pësimi i një lëndimi për shkak të neglizhencës së dikujt tjetër mund të jetë një përvojë që të ndryshon jetën, ashtu si përballja me akuza penale mund të rrezikojë të ardhmen tuaj. Në të dyja rastet, ju keni të drejtën e përfaqësimit ligjor të nivelit të lartë për të lundruar në këto kohë sfiduese. Në Camili & Capo, PA, avokatët tanë sjellin në tryezë një përvojë të pasur ligjore dhe aftësi në sallën e gjyqit si në çështjet e dëmtimit personal ashtu edhe në çështjet e mbrojtjes penale. Ne jemi të përkushtuar të mbrojmë me zell të drejtat tuaja, pavarësisht nëse kërkoni kompensim për dëmtimet e shkaktuara mbi ju ose synoni të siguroni rezultatin më të mirë të mundshëm në çështjen tuaj penale.

Programoni konsultën tuaj falas sot

"Zoti. Camili është padyshim një nga avokatët më të mirë përreth! 10/10 do të rekomandojë absolutisht për çdo çështje që keni. Ai është absolutisht i veçantë në llojin e tij!”

Larissa Abaza

“Xho përfaqësoi djalin tim për një aksident me automjet dhe çështjen e kompensimit të punëtorëve. Ai bëri një punë të shkëlqyer dhe ne nuk mund të ishim më të lumtur me punën e tij.”

Cassandra Lazzara

“Shumë profesional, i dobishëm dhe mbështetës. Avokatët janë të aftë dhe të lidhur mirë.”

Aziz Saad
1.1M $Aksident i Automjeteve
750T $Aksident i automjeteve komerciale
750T $Aksident rrëshqitje dhe rënie
Shiko më shumë

Avokatët më të vlerësuar për çështjet e lëndimeve trupore në New Jersey

Avokatë me përvojë gjyqësore përfaqësojnë klientët në një larmi të gjerë çështjesh ligjore në Qarkun Passaic, Qarkun Hudson, Qarkun Essex dhe në të gjithë Nju Xhersin

Ballafaqimi me një çështje ligjore nuk është detyrë e lehtë për asnjë person. Pavarësisht nëse jeni lënduar në një aksident ose në punë, jeni arrestuar për një krim ose keni nevojë të mbroni të drejtat dhe interesat tuaja ligjore, sistemi i drejtësisë mund të duket konfuz. Përveç kësaj, vetë ideja dhe angazhimi për të shkuar në gjyq mund të bindë shumë njerëz që të heqin dorë nga ballafaqimi ose të pranojnë oferta të ulëta nga kompanitë e sigurimeve dhe palët e tjera që nuk mbrojnë interesat e palës së dëmtuar.

Nëse keni një çështje ligjore në Qarkun Passaic ose diku tjetër në New Jersey, keni nevojë për përfaqësim ligjor agresiv dhe të përkushtuar që do të mbrojë dhe luftojë për të drejtat dhe interesat tuaja.

Në Camili & Capo, PA, avokatët tanë shumë të vlerësuar për çështjet që kanë të bëjnë me lëndime personale në New Jersey, Krenar Camili dhe Joseph Capo, përfaqësojnë klientët në për aksidente, kompensimin e punëtorëve, mbrojtjen penale dhe çështjet e së drejtës civile. Ata kanë përvojën dhe aftësinë për të përfaqësuar plotësisht interesat tuaja, duke përfshirë edhe dërgimin e çështjes tuaj në gjyq nëse është e nevojshme. Prandaj, ju kurrë nuk duhet të pranoni asgjë më pak se rezultatet më të mira të mundshme për çështjen tuaj ligjore.

Kontaktoni avokatët e besueshën të Camili & Capo, PA për një shikim falas të çështjes tuaj, nëse keni një dëmtim personal, mbrojtje penale, ligj të punës, proces gjyqësor civil ose kompensim të punëtorëve për të kuptuar se si një avokat me njohuri në Little Falls, NJ mund t'ju ndihmojë të merrni rezultatet që dëshironi për rastin tuaj.

Juristë me përvojë për çështjet e lëndimeve personale në New Jersey në Camili & Capo, PA Ndihmojnë viktimat e aksidenteve të marrin kompensimin e duhur financiar dhe të evidentojnë përgjegjësit.

Nëse jeni lënduar në një aksident që nuk ishte faji juaj por është shkaktuar nga neglizhenca, pakujdesia ose faji i dikujt tjetër, ju meritoni të kompensoheni plotësisht për dëmtimet, dëmet dhe humbjet financiare dhe personale. Ju nuk duhet të kënaqeni me asgjë më pak se kompensimi I drejtë dhe llogaridhënie nga ata që janë përgjegjës për aksidentin tuaj.

Kompanitë e sigurimeve janë gjithmonë në përpjekje për t'ju bërë të pranoni shumë më pak se sa vlen rasti juaj. Kur përfaqësoheni nga Camili & Capo, PA, kompanitë e sigurimeve do ta dinë se jeni të përgatitur të ndiqni çështjen tuaj për aq kohë sa të duhet. Me shumë vite përvojë brenda sallës së gjyqit, avokatët e përkushtuar të lëndimeve personale në New Jersey Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. kanë besimin dhe aftësinë për të çuar në gjyq pretendimin tuaj për aksidentin në mënyrë që të kërkoni kompensim të plotë për dëmtimet tuaja. Kompanitë e sigurimit që e dinë se jeni të gatshëm të luftoni për aq kohë sa duhet, kanë më shumë gjasa t'ju ofrojnë zgjidhjen e drejtë dhe të plotë që meritoni.

Camili & Capo, PA mund t’ju ndihmojnë kur jeni lënduar në aksidente të tilla si:

Mos u vononi për fillimin e procesit për ndjekje dhe rimëkëmbje financiare pasi jeni lënduar pa fajin tuaj. Lejoni avokatët tanë të kualifikuar të aksidenteve në Little Falls, NJ të ndjekin në mënyrë agresive rezultatet që meritoni në pretendimin tuaj për dëmtim personal.

Të lënduar në punë? Camili & Capo, PA do të luftojnë për të siguruar të drejtën tuaj dhe përfitimet për kompensimin dhe benefitet e punëtorëve

Nëse keni pësuar një dëmtim ose sëmundje që lidhet me punën, ju meritoni të kompensoheni sipas ligjit të Nju Xhersit. Kur punëdhënësi juaj nuk ju ofron të gjitha përfitimet që ju besoni se i meritoni ose ju mohon fare përfitimet e kompensimit të punëtorëve, Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. do të ndjekë në mënyrë agresive gjithçka që ju nevojitet dhe meritoni, duke përfshirë trajtimet mjekësore, përfitimet e zëvendësimit të pagave dhe përfitimet per personat me aftësisë së kufizuara.

Avokatët me përvojë të Nju Xhersit udhëzojnë klientët për çështjet e të drejtës civile në Qarkun Passaic dhe në të gjithë NJ

Mbeshtetja dhe mbrojtja e të drejtave tuaja ligjore përmes procesit gjyqësor civil mund të duket si një detyrë e frikshme. Sidoqoftë, një avokat i ditur nga ana juaj mund ta bëjë procesin shumë më të lehtë dhe t'ju japë një ndjenjë besimi se të drejtat tuaja mbrohen. Si ndëmjetësues gjyqësor me përvojë, Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. mund t'ju ndihmojnë për çështje të së drejtës civile si:

 • Pretendimet për Shkeljen Ligjit të Punës
 • Pretendimet për ngacmim seksual
 • Pretendimet për perjashtim të padrejtë nga puna
 • Pretendimet për mashtrim të konsumatorit

Me një avokat në anën tuaj, i cili nuk ka frikë të mbrojë interesat tuaja në gjykatë, mund të jeni të sigurt se do të keni një mundësi shumë më të mirë për të siguruar rezultatet tuaja të preferuara në çështjen tuaj të së drejtës civile.

Camili & Capo, PA ofron ekspertizë të gjerë në sistemin e drejtësisë penale të Nju Xhersit për të mbrojtur të drejtat e klientëve të akuzuar për shkelje

Me mbi shtatë vjet përvojë si prokuror, duke përfshirë shërbimin si mbikëqyrës i seksionit të gjykimit të Prokurorisë së Qarkut Passaic, Krenar Camili, Esq. njeh sistemin e drejtësisë penale të Nju Xhersit brenda dhe jashtë. Më e rëndësishmja, ai dhe Joseph Capo, Esq. di si prokurorët ndërtojnë çështje penale dhe mund të identifikojnë dobësitë në çështjen kundër jush për të ndërtuar strategji të forta dhe efektive të mbrojtjes ligjore për të reduktuar ose hedhur poshtë akuzat tuaja dhe për të luftuar për një pafajësi në gjyq. Camili & Capo, PA mund të mbrojnë lirinë dhe të ardhmen tuaj kur përballeni me akuza të tilla si:

 • Mbrojtja kriminale
 • Sulme
 • Dhuna në Familje
 • Shkelje të Urdhërit Kufizues
 • Akuza për drogë
 • Akuza për armë
 • Krime nga të mitur
 • Vjedhja e dyqaneve
 • Shkelje të rregullave lokale
 • BDI/DWI

Kur vështrirësitë janë të mëdha dhe liria juaj është në rrezik, ju meritoni një avokat që është i përgatitur të luftojë gjatë gjithë kohës në emrin tuaj. Krenar Camili, Esq. dhe Joseph Capo, Esq. kanë besimin dhe përvojën për të luftuar për të drejtat dhe interesat tuaja, edhe kur çështja juaj penale shkon në gjyq.

Kontaktoni Camili & Capo, PA për një konsultim falas me avokatët tanë më të vlerësuar për lëndimet personale dhe gjykatat në New Jersey

Nëse jeni lënduar në një aksident pa fajin tuaj dhe jeni duke u përballur me mundësinë e një procesi gjyqësor civil për të mbrojtur të drejtat dhe interesat tuaja, ose jeni duke u përballur me akuza penale në shtetin e NJ-së, ju duhet një avokat i besuar i gjyqit të Nju Xhersit për t'ju ndihmuar në drejtimin e procesit dhe për të luftuar për të marrë rezultatin që ju nevojitet dhe meritoni. Lejoni avokatët me përvojë të aksidenteve Krenar Camili dhe Joseph Capo të sjellin përvojën e tyre ligjore nga brenda dhe jashtë sallës së gjyqit për të punuar në emrin tuaj. Kontaktoni sot avokatët tanë të lëndimeve personale në New Jersey në Camili & Capo, PA për një vlerësim falas, pa detyrime për të diskutuar detajet e çështjes suaj dhe për të zbuluar se çfarë mund të bëjmë për t'ju ndihmuar.

Njihuni me Ekipin
Meet-Us-MDMeet-Us-MD
© 2024 Camili & Capo, PA. All Rights Reserved.